«Музей сакрального мистецтва» в Косові

Косів, Косівщина, Гуцульщина та Карпати

Косів та Косівщина: туристична карта району

Косівщина – одне з наймальовничіших місць Гуцульщини. Це край продуктивних полів, а також полів, високих гір, а також швидких струмків, свіжого повітря, а також чистої води. Слід зазначити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цього регіону, https://www.lifestyleandmindsetassist.com/ його краса, а також багата фауна та www.drstephenkritsick. com також рослини, особлива скарбниця природних угруповань з її рідкісним, реліктовим рослинним світом, а також види тварин, як ніде в Україні, а також її люди на замовлення, звичаї та www.threshold-bd.com також ремесла постійно залучали незліченну кількість відвідувачів не лише з нашої власної країни, але й з багатьох інших країн, як добре.

Гостьовий будинок Двір Писанка, Косів, Україна - Бронювання. comІсторична Косівщина: з’ всі унікальні світлини (фото) Вільні новини Івано-Франківська

Повна площа території 968 кв.км (6,5% області) Населення 88268 особин, https: //Www.growxxl.com/profile/hattierousseau8, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області Населення міста становить 14552 (16,5%), а також країни 73716 (83. 5 %). Область розташована на передгір’ї, а також на схилі Карпат.

Місто 1 Вид громади Міста 2 Усі населені пункти 45 Мікрорайон Обласні ради 1 Місцеві Міські ради 1 Обласні сільські рад 39 60% переговорів району мають статус гірського. Результати роботи місцевого агрокомплексу за останні роки підтверджують досягнення місцевого економічного клімату.

Таким чином, протягом 2010 року його було збільшено до 16% порівняно з 2009 роком. Зростають і накопичені економічні фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо на відміну від 2009 року). Зростає і рівень доходів. Середня заробітна плата середньостатистичного (робочого) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівському районі було зареєстровано 5154 окремих суб’єктів господарювання та 720 суб’єктів господарювання. Приймальна палата, а також База відпочинку сприяє створенню позитивних умов для розвитку бізнесу, спрощенню державного зарахування, а також спрощенню та прискоренню процесу отримання дозволу в обласному управлінні.

До експорту належать пиломатеріали та вироби з дерева, широкий асортимент комерційних товарів. The importing stuff consists of transportation means, stone- and gypsum ware, polymeric products, metals and metal ware. The land that can be utilized for farming tasks in the region is 39,600 hectares (or 44% of the area complete location): 30% arable land, 63.

Історична Косівщина: унікальні світлини та поштівки

8% woodlands. В основному регіональні особи – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних домашніх ранчо, хоча в регіоні налічується 21 більше ранчо. На території області розташовано 7 баз відпочинку та пансіонатів, 4 готелі, 1 центр дозвілля для молоді, 4 пансіонати, 52 ферми.

ТОП-10 місць Косівщини МапаКосівКосів будує центр. Навіщо на Прикарпатті відновлюють килимовий цех – за 21 млн Косівська районна рада Івано-Франківської області

There is a bus rout to the funding (Kosiv-Kyiv). 652 objects of the retail business, 141 objects of the general public catering, 60 items of consumer solutions, 8 markets are working in the region. The customer services use 19 sort of their service, 15 for https://snow.ewebcreative.Com/Community/Profile/biancatravers3/ the country location. Є 49 будинків культури, 50 бібліотек, 5 дитячих шкіл мистецтв (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 галереї (Косів, Хімчин, Https://Marinelords.Com/Community/Profile/Adablaze5350817/ Кути) в районі.

Освітня інформація: в області 55 середніх шкіл. (досліджують 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (Юторопський навчальний центр, загалом у цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівська вечірня школа 546 учнів; 3 поштові заклади. Охорона здоров’я: Косівська ЦРЛ 360 ліжок, Яблунівський РЗ 100 ліжок, Кутийський ЛЗ 85 ліжок, Космацький ЛЗ 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В районі 641 ліжка медичних установ. Крім того, послугами лікування користуються 10 медичних амбулаторій. У цій сфері працює 250 медичних працівників, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує професійний технікум:36, який спеціалізується на підготовці обізнаних працівників для народного господарства: плодівників, слюсарів сільськогосподарської техніки та пристроїв, трактористів, водіїв, кухарів, майстрів плиточної роботи.

докладніше про

ФранківщинаТуристична: ТОП-10 місць Косівщини

https://www.lifestyleandmindsetassist.com/community/profile/youngloane4358/

Досвідченість у макеті Стиль одягу, Художня шкіра, Розкладка меблів і дерев’яних виробів, Графічний стиль. Спеціалізація прикладного та декоративного мистецтва Художня робота з дерева, Художній метал, jonathan-energeticien.fr Художня кераміка, https://www.dubailivejobs. com/forums/profile/kerryc61663301/ Уявне плетіння.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *