Косівська «народна майстерня» – Івано-Франківщина

Косівська районна державна адміністрація

Косівщина є одним із найпривабливіших районів Гуцульщини. Це край багатих площ, а також лугів, https://youthfulandageless.com високі пагорби, а також швидкі потоки, свіже повітря та чиста вода. Важливо відзначити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цього краю, його краса та аутизм. любов багатий тваринний світ, а також рослини, унікальна скарбниця природного середовища з її незвичайними, реліктовими рослинами та різноманіттям тварин, як ніде в Україні, а також її народні звичаї, традиції, а також ремесла насправді завжди приносили безліч відпочивальники не лише з нашої власної країни, а й з багатьох інших країн.

Загальна площа території 968 кв.км (6,5% території області). Населення 88268 особин, https://careeraid.pro, що становить 6,4% від загальної різноманітності населення нашої області. Столичне населення складає 14552 (16,5%), а також сільське 73716 (83,5%). Область розташована на передгір’ї та на схилі Карпат.

Місто 1 Тип громади Села 2 Усі переговори 45 Обласні обласні ради 1 Околиці Міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% переговорів район має статус горбистого. Результати роботи місцевого агрокомплексу за останні роки свідчать про успішність місцевої економіки.

Таким чином, протягом 2010 року вона зросла до 16% порівняно з 2009 роком. Накопичено. Зростають також економічні фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень заробітної плати. Типова заробітна плата середнього (офісного) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області було зареєстровано 5154 фізичні особи, а також 720 підприємств. Приймальна палата, а також Центр дозвілля сприяють створенню вигідних проблем для розвитку організації, спрощення державної реєстрації, а також спрощення та пришвидшення процесу дозволу в обласному управлінні.

Продукція експорту включає пиломатеріали та вироби з дерева, різноманітні промислові вироби. Імпорт речей складається із способів транспортування, виробів з каменю, а також гіпсу, полімерних виробів, металів та виробів з металу. Площа земель, які можна використовувати для сільськогосподарської діяльності в області становить 39 600 га (або 44% загальної площі): 30% орної землі, 63.

Косівська «народна майстерня» – Івано-Франківщина

8% лісів. Як правило, сусідні люди – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом і працює на власних домашніх ранчо, хоча в районі налічується 21 більше ранчо. На території району розташовано 7 баз відпочинку, а також ексклюзивні пансіонати, 4 бази відпочинку, Griefmoney.Com 1 бази відпочинку центр для молоді, 4 курорти, 52 гранджі.

ФранківщинаТуристична: ТОП-10 місць Косівщини, які варто відвідати - МістоГолиця і Кринчиста криничка МапаКосів

There is a bus thrashing to the resources (Kosiv-Kyiv). 652 things of the retail business, 141 items of the general public food catering, 60 items of customer services, 8 markets are functioning in the area. The consumer solutions offer 19 type of their solution, 15 for the backwoods. There are 49 society centres, 50 collections, 5 children art colleges (Kosiv, Kuty, Rozhniv, Yabluniv, Kosmach), 3 galleries (Kosiv, Khimchyn, Kuty) in the area.

Освітня інформація: в районі 55 ІІ коледжів (там навчаються 10109 учнів); 22 дитячих садка (Юторопський навчально-методичний центр, загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівський вечірній заклад 546 слухачів; 3 поштові заклади. Лікувальна служба: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівська обласна лікарня 100 ліжок, Кутинська місцева лікарня 85 ліжок, Космацька лікарня 16 ліжок, Косівська туберкульоз

У районі 641 медичний заклад. ліжка. Медичне обслуговування надають 10 клінічних диспансерів. У цій галузі працює 250 лікарів, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує торгово-технологічний коледж:36, який зосереджується на підготовці досвідчених кадрів для народного господарства: плодообробників, слюсарів виведеної з ладу сільськогосподарської техніки та інструментів, трактористів, шоферів, https://peredom.com/community/profile/deloras71s2302/ кухарі, майстри плитки.

Інші статті про

Всі новини Косів. Свіжі новини дня Косів

https://www.travel-road.gr/community/ profile/lincolngoodchil/

Сфера знань у сфері дизайну Дизайн костюмів, художня натуральна шкіра, https://projectslib.com /community/profile/ezralaborde8610/ Макет меблів і дерев’яних виробів, графічний макет. Спеціалізація прикладного та декоративно-прикладного мистецтва Уявні вироби з дерева, Художня сталь, Художня кераміка, Уявне ткацтво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *