Успішний кейс в туризмі міста Косів

Історична Косівщина: з’ вся унікальні світлини (то)

Косівщина є одним із найпривабливіших місць на Гуцульщині. Це край родючих полів, а також полів, високих пагорбів, а також швидких струмків, свіжого повітря та http://deltapizza.com /Community/profile/sandyfairfield/ чиста вода. Важливо відзначити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цього краю, його витонченість, а також багатство тварин і рослинний світ, єдина в своєму роді скарбниця природного середовища з його незвичайними, реліктовими рослинами, а також домашніми тваринами, як ніде в Україні, а також Його індивідуальні особливості, традиції, а також ремесла фактично постійно приваблюють численних відпочиваючих не тільки з нашої власної країни, але й з кількох інших країн.

Косів — Вікіпедія

Загальна площа території становить 968 кв. км (6,5% території області). Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної чисельності населення нашої області. Міське населення складає 14552 (16,5%), а також сільське 73716 (83,5%). Місцевість розташована у передгір’ях і спусках Карпат.

Громада 1 Тип громади Села 2 Усі переговори 45 Місцеві обласні ради 1 Регіональні міські ради 1 Міські ради мікрорайону 39 60% населених пунктів району мають статус гірських. Результати ускладненої за останні роки роботи місцевого господарства свідчать про досягнення місцевої економічної ситуації.

Тому протягом 2010 року її було збільшено до 16% на відміну від 2009 року. Збільшуються також накопичені економічні інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень заробітної плати. Типова заробітна плата штатного (офісного) працівника зросла до 19,7% у 2010 році.

На 01.01.2011 5154 фізичні особи та naijagobeta.com також зареєстровано 720 суб’єктів господарювання в Косівському районі. Приймальна палата, а також Центр дозвілля сприяють розробці бажаних проблем для розвитку бізнесу, спрощення державного зарахування, а також спрощення та швидкості видачі дозвільних документів в обласній адміністрації.

Продукція експорту включає деревину, а також вироби з дерева, широкий спектр комерційних товарів. Імпорт речей включає способи транспортування, theafah.org кам’яні, а також гіпсові вироби, полімерні вироби, сталь, а також вироби з металу. Земля, яка може бути використана для сільськогосподарської діяльності в області, становить 39,6 тис. га (або 44% загальної площі): 30% ріллі, 63.

Історична Косівщина: унікальні світлини та поштівки

8% лісів. Як правило, околиці – це особи, які пов’язані з сільськогосподарським виробництвом, а також працюють у своїх власних фермах, хоча в регіоні налічується 21 більша ферма. На території області розташовано 7 розважальних центрів та ексклюзивних пансіонатів, 4 курорти, 1 центр дозвілля для дітей, 4 курорти, сілн-макка. kemdikbud.go.id 52 садиби.

Косівський район — Вікіпедія<span style="display:Хnopcaplay="display:Hcapcaplay" МапаКосів

До столиці (Косів-Київ) ходить автобус. 652 об’єкти роздрібної торгівлі, 141 об’єкт громадського харчування, 60 найм. обслуговування споживачів, в районі працює 8 ринків, 19 видів послуг користуються побутовими послугами, у сільській місцевості 15. Працює 49 закладів культури, 50 бібліотек, 5 закладів дитячої творчості (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач). ), 3 галереї (Косів, Хімчин, Germanttc Com пояснює Кути) в регіоні.

Освітні дані: в області 55 старших шкіл (в них навчається 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (Юторопський академічний центр, загалом у цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівський нічний заклад 546 вихованців; 3 заклади коледжу. Лікувальна служба: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівська РЛ 100 ліжок, Кутийський ЛЗ 85 ліжок, Космацький ЛЗ 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В районі є 641 ліжко-ліжко. Крім того, лікування надають 10 медичних амбулаторій. У цьому районі працюють 250 лікарів, 762 медсестри. У Косівському районі функціонує торговий технікум:36, який зосереджується на підготовці кваліфікованих кадрів для народного господарства: плодообробників, слюсарів виведеної з ладу сільськогосподарської техніки, а також техніки, трактористів, водіїв, кухарів, майстрів плиточної справи.

Читайте також

Косів, Косівщина, Гуцульщина та Карпати

Косів та Косівщина: www.bradfordirish.com туристична карта району

https://germanttc.com.au/community/profile/virginiamackay/

Спеціалізація макету Дизайн одягу, acmhai. org Художня натуральна шкіра, Дизайн меблів, а також дерев’яні вироби, Графічний макет. Спеціалізація прикладного та привабливого мистецтва Виробництво з дерева, художній метал, Https://Www.Bahrulaloom.Com/Community/Profile/Lupecollado690/ Художня кераміка, Творче ткацтво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *