Начерк Колїївщини на підставі виданих і невиданих документів

Всі новини Косів. Свіжі новини дня Косів

Косівщина – одне з наймальовничіших місць Гуцульщини. Це край багатих полів, а також лугів, високих пагорбів, а також стрімких потоків, свіжого повітря та чистої води. Необхідно констатувати, що ця земля багата мінеральними водними ресурсами. Особливість цього регіону, його краса, а також багата фауна та флора, особлива скарбниця природних екологічних угруповань з його незвичайними, реліктовими рослинами та вступні оголошення. інформація також види тварин, як ніде в Україні, окрім індивідуальних замовлень, традицій та ремесел фактично постійно приїжджають різноманітні відвідувачі не лише з нашої нації, а й з багатьох інших країн. p>

Косівщина запускає новий туристичний сайт. Збруч

Повна площа області становить 968 кв. км (6,5% площі області). Населення 88268 особин, тобто 6. 4% від загальної кількості жителів нашої області. Населення міста становить 14552 (16,5%), а населення країни 73716 (83,5%). Територія розташована на передгір’ї та на схилі Карпат.

Громада 1 Місто Села 2 Усі переговори 45 Мікрорайон Обласні ради 1 Околиці Міські ради 1 Регіональні сільські ради 39 60% населені пункти області мають статус горбистих. Результати роботи місцевого сільськогосподарського підприємства для earthguest.net останніх років свідчать про досягнення мікрорайону економічний клімат.

Отже, протягом 2010 року він зріс до 16% у порівнянні з 2009 роком. Збільшуються і сукупні економічні інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо на відміну від 2009 року ). Рівень доходів також зростає. Середній дохід штатного (офісного) працівника у 2010 році зріс до 19,7%.

На 01.01.2011 р. на Косівщині зареєстровано 5154 окремих юридичних осіб та 720 підприємств. Приймальна палата, а також Центр дозвілля сприяє створенню позитивних умов для розвитку бізнесу, спрощенню державної реєстрації, а також спрощенню та прискоренню дозвільних процедур в обласному управлінні.

Експортовані товари включають деревину та https://cafergot.us.org/ дерев’яні вироби, різноманітні комерційні товари. Імпорт речей включає способи транспортування, гірські та гіпсові вироби, полімерні вироби, сталь та https://brightroots.net/community/profile/belindaziesemer/ також сталевий посуд. Земля, яку можна використовувати для https://thisbigland.Com/profile/Mikebaracchi836/ сільськогосподарської діяльності в площа становить 39 600 га (або 44% загальної площі): 30% обробних земель, 63.

Косів — Маршрути

8% лісів. Здебільшого місцеві жителі – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних фермах, хоча в районі налічується 21 більше ранчо. На території області розташовано 7 центрів дозвілля, а також ексклюзивні пансіонати, 4 пансіонати, 1 центр відпочинку для дітей, 4 готелі, 52 садиби.

Дослідіть «Музей сакрального мистецтва» в Косові AllTrailsФранківщинаТуристична: ТОП-10 місць Косівщини, які варто відвідати – Місто

Відбувається переміщення автобусів на фінансування (Косів-Київ). Працює 652 об’єкти роздрібної торгівлі, 141 пункт громадського харчування, 60 речей обслуговування споживачів, 8 ринків. в регіоні. Споживчі рішення використовують 19 типів свого рішення, 15 — для глухих. Є 49 центрів культури, 50 колекцій, www.checkmygigs.com В області 5 дитячих мистецьких закладів (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 галереї (Косів, Хімчин, Кути).

Освітні дані: в області 55 старших шкіл (в них навчається 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (Юторопський навчальний центр, загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівська вечірня школа 546 учнів; 3 поштові організації. Лікувальна служба: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівська райлікарня 100 ліжок, м. Кути 85 ліжок, Космацька лікарня 16 ліжок, Косівська протитуберкульозна

В області 641 лікарня. ліжка. Крім того, своє лікування пропонують 10 клінічних диспансерів. У цій сфері працюють 250 медичних працівників, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує професійно-технічний заклад:36, який спеціалізується на підготовці кваліфікованих робітників для https://dev. i-smartcloud.com/index. php/forum/profile/terrelldugas73/ народне господарство: плодообробники, монтувальники виведеної з ладу сільськогосподарської техніки, а також техніки, трактористи, шофери, кухарі, майстри з плитки.

Читайте також

Успішний кейс в туризмі міста Косів

https://driptips.toro.com/community/profile/nina50k6235901/

Сфера компетенції Макет одягу, Художня шкіра, Меблі стиль і вироби з дерева, графічний дизайн. Спеціалізація прикладного та декоративного мистецтва Художня робота з дерева, Художня сталь, Художня кераміка, https://zukunftsdidaktik. de/community/profile/kazukopipkin56/ Творче плетіння.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *