Косівська районна державна адміністрація

Начерк Коліївщини на підставі виданих і невиданих документів

Косівщина є одним із найпривабливіших районів Гуцульщини. Це край врожайних полів і полів, високих пагорбів, а також швидких струмків, свіжого повітря та чистої води. Слід зазначити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цієї місцевості, її краса, а також багаті тварини та рослинність, єдина в своєму роді скарбниця природних угруповань з її незвичайними, реліктовими рослинами, а також різноманітними домашніми тваринами, як ніде в Україні, крім її Народні звичаї, звичаї, а також ремесла постійно привозили численних відпочивальників не тільки з нашої країни, а й з багатьох інших країн.

Що варто відвідати в Косові? - Цинічний ЛьвівТОП-10 місць Косівщини МапаКосів

Загальне розташування району: 968 кв.км (6,5% території області).Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області Міське населення становить 14552 (16,5%) і Читати набагато більше також сільські 73716 (83,5%). Територія розташована на передгір’ї, а також на схилі Карпат.

Громада 1 Тип громади Міста 2 Усі переговори 45 Місцеві обласні ради 1 Міські ради 1 Регіональні сільські ради 39 60% переговори регіону мають стан гірського. Результати роботи місцевого агропромислового комплексу за поточні роки свідчать про досягнення місцевої економічної ситуації.

Тож протягом 2010 року вона зросла до 16% порівняно з 2009 роком. Зростають і сукупні фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Рівень доходів також зростає. Типовий дохід середньостатистичного (робочого) працівника у 2010 році зріс до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівському районі зареєстровано 5154 юридичних осіб, а також 720 юридичних осіб. Приймальна палата та Центр дозвілля сприяють створенню бажаних умов для розвитку бізнесу, спрощення державного зарахування, а також спрощення та швидкості видачі дозволів в обласній адміністрації.

<p class="p__5" До експорту входять пиломатеріали та вироби з дерева, великий асортимент промислової продукції. Імпортні речі складаються з транспортних засобів, кам’яних, а також гіпсових виробів, полімерних виробів, lopexchange.com металів та Https://E-Learningbmd.Cirebonkota.Go.Id/Community/Profile/Latiamullin158/ металевий посуд. Земля, яка може бути використана для сільськогосподарської діяльності в районі, становить 39 600 га (або 44% загальної площі): 30% обробних земель, 63.

Історична Косівщина: унікальні світлини та поштівки

8% лісів. В першу чергу регіональні жителі – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом, а також функціонує на власних будинках, хоча в районі налічується 21 більше ранчо. На території району розташовано 7 центрів дозвілля та індивідуальних пансіонатів, 4 готелі, 1 розважальний центр для дітей, 4 санаторії, 52 гранди.

ФранківщинаТуристична: ТОП-10 місць Косівщини, які варто відвідати - МістоХребет Острій (Косів) МапаКосів

Є автобусний маршрут до фінансування (Косів-Київ). У районі функціонують 652 об’єкти роздрібної торгівлі, 141 об’єкт громадського харчування, 60 об’єктів клієнтських рішень, 8 ринків. Служби побутового обслуговування використовують 19 видів свого рішення, astromania.es для країни 15. Є 49 громадських центрів, 50 колекцій, www.Wolfsniperclan.com 5 дитячих шкіл мистецтв (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 музеї (Косів, Хімчин, Кути) в області.

Освітня інформація: в районі 55 ІІ закладів (в ньому навчається 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (входить Юторопський навчальний центр, загалом у цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівський вечірній заклад 546 учнів; 3 повідомлення в блозі шкільних закладів. Лікувальне рішення: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівський РЛЗ 100 ліжок, Кутинський ЦРЛ 85 ліжок, Космацький ЛЗ 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В районі є 641 ліжко-ліжко. Службу клінічного лікування надають 10 клінічних диспансерів. У цій галузі працює 250 лікарів, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує торгово-технологічний коледж:36, який спеціалізується на підготовці досвідчених працівників для народного господарства: плодівників, www.homesteadhow. com монтувальники виведених з ладу сільгосптехніки та обладнання, трактористи, водії, кухарі, майстри з плитки.

дізнайтеся більше про

Косів — Маршрути

https://meditation-forum.com/profile/ merlemalcolm863/

Спеціалізація макету Макет одягу, live.sandzaklive.com Художня шкіра, Стиль меблів, а також вироби з дерева, Графічний стиль. Спеціалізація прикладного та декоративного мистецтва Виробництво з дерева, художня сталь, художня кераміка, Дідя. Життя Уявне плетіння.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *