Косівська «народна майстерня» – Івано-Франківщина

Косів туристичний на старих листівці

Косівщина – одне з найпривабливіших місць на Гуцульщині. Це край багатих площ і полів, високих гір, а також стрімких потоків, свіжого повітря, а також чистої води. Слід зазначити, що ця земля багата на мінеральні водні ресурси. Особливість цієї місцевості, її витонченість, а також багаті тварини та рослини, особлива скарбниця природних екосистем з її незвичайною, реліктовою зеленню та видами тварин, як ніде в Україні, крім персоналізації людей, звичаїв та ремесел мають насправді постійно залучає численних відпочиваючих не лише з нашої власної країни, а й із багатьох інших країн.

Історична Косівщина: з' всі унікальні світлини (фото) Вільні новини Івано- ФранківськаКосівський район — Вікіпедія

Загальна площа області 968 кв. 6,5% області.Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної чисельності населення нашої області Міське населення становить 14552 (16,5%), сільське – 73716 ( 83,5 %) Область розташована у передгір’ях, а також у низинах Карпат.

Громада 1 Тип громади Села 2 Усі переговори 45 Місцеві обласні ради 1 Околиці Міські ради 1 Міські ради 39 60% населених пунктів області мають гірський стан. Результати роботи обласного агропромислового комплексу за останні роки свідчать про успішність економічного клімату сусідства.

Отже, протягом 2010 року його було піднято до 16% у порівнянні з 2009 роком. Зростають і накопичені фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень заробітної плати. Типова заробітна плата стандартного (робочого) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області було зареєстровано 5154 фізичні особи та 720 юридичних осіб. Реєстраційна палата, а також Центр відпочинку допомагає розвивати сприятливі проблеми для розвитку компанії, спрощення державної реєстрації, https ://liveviewsports.com/community/profile/dwaynedorris82/ разом із спрощенням, а також пришвидшенням процесу отримання дозволів в регіональній адміністрації.

Експортується листяна деревина. а також дерев’яні вироби, широкий асортимент комерційних товарів. До складу імпорту входять транспортні шляхи, вироби з каменю, а також гіпс, полімерні вироби, метали, а також вироби зі сталі. Земля, яку можна використовувати для сільськогосподарської діяльності royaldiademempowerment.org, становить 39 600 га ( або 44% повної площі області): 30% обробних земель, 63.

Начерк Коліївщини на підставі виданих і невиданих документів

8% woodlands. Насамперед мешканці сусідів – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом, а також працює на своїх власних ранчо, хоча ця область налічує 21 більшу ферму. На території області розташовано 7 центрів дозвілля, а також будинки-інтернати, 4 пансіонати, 1 центр дозвілля для дітей, 4 готелі, 52 плантації.

Таємничі водоспади у Косові (gps-треки) МапаКосівХудожня різьба по дереву. Яворівська школа – Косів та Косівщина * інформаційний сайт Miércoles de ceniza, https://hashlin.com/forum/Profile/Melissaloggins/ Круз, Арте

До ресурсів ходить автобусний маршрут (Косів-Київ). Працюють 652 речі роздрібної торгівлі, 141 найменування громадського харчування, 60 речей побутового обслуговування, 8 ринків. Побутове обслуговування пропонує 19 видів їхнього рішення, 15 для глухів. Працюють 49 Домів культури, 50 бібліотек, 5 закладів молодіжної творчості (Косів, Кути, https://www.drstephenkritsick. com/community/profile/lilmanuel22419 Рожнів, Яблунів, Космач), 3 галереї (Косів, Хімчин, Кути) в районі.

Освітня інформація: в області є. є 55 других шкіл (там навчаються 10109 учнів); 22 дитячих садка (входить Юторопський освітній центр, загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівський нічний заклад 546 вихованців; 3 поштові заклади. Рішення в галузі охорони здоров’я: Косівська ЦРЛ 360 ліжок, Яблунівська РОЗ – 100 ліжок, Кутський РОЗ – 85 ліжок, omahaparliament.org /a> Космацький заклад охорони здоров’я 16 ліжок, Косівський туберкульоз

У районі 641 ліжко. 10 медичних амбулаторій користуються своїм лікувальним розчином. У цій сфері працює 250 лікарів, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує професійно-технічний коледж:36, який спеціалізується на підготовці досвідчених кадрів для загальнодержавного економічного клімату: плодоовощів, слюсарів сільськогосподарської техніки, а також техніки, трактористів, водіїв, https://www.pedagrammar.com/community/Profile/murielmadigan51/ кухарі, майстри плитки.

перегляньте цю публікацію блогу про

Косів туристичний на старій листівці

https://wdcdduc.com/community/profile/ahmadmullins177/

Експертиза макету Дизайн костюмів, художня шкіра, макет меблів і Https://packinsider. com/community/Profile/reggiemccoll946/ також вироби з дерева, графічний макет. Спеціалізація прикладного та декоративного мистецтва Виробництво з дерева, художня сталь, travestisbarcelona.top Художня кераміка, Художнє ткацтво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *